Generalforsamling 2024

Generalforsamling 2024

Torsdag aften, d. 29. februar blev Haarbyafdelingens generalforsamling afholdt i Røde Kors Huset med deltagelse af godt 40 medlemmer og frivillige.

Formand, Jesper Britze, aflagde beretning om det forløbne år, hvor også aktivitetslederne fortalte om alt det forskellige, man i Røde Kors regi kan deltage i og få hjælp fra, når man bor i vores lokalområde.

Kasserer Inge Lise Hansen gennemgik regnskabet, der udviste et pænt overskud.

Hele 24 frivillige kunne i år modtage jubilæumsnåle som anerkendelse for deres indsats i de forskellige aktiviteter.

Efter generalforsamlingen fortalte formand for Røde Kors i Lunderskov, Erik Demant, levende og med megen humor om sine oplevelser i forbindelse med en rejse til Nepal, hvor han sammen med Røde Kors-folk fra hele landet besøgte afdelinger i det fjerne land, der ligger i Himalayabjergene, hvor livsbetingelserne er meget forskellige fra de danske.