Landsindsamling

Landsindsamlingen

Haarby har samlet dobbelt så meget ind pr. indbygger end landet som helhed!!!

Igen i år var der traditionen tro landsindsamling til Røde Kors den første søndag i oktober - altså i år søndag d. 6. okt.

Igen igen har beboerne i den tidligere Haarby Kommune været parate med donationer og taget pænt imod alle de mange frivillige indsamlere, der på fornem og respektfuld måde år efter år melder sig og går eller kører en rute!

I alt var området i år inddelt i 43 ruter, hvoraf de 6 er standpladser ved byens butikker. ALLE ruter blev bemandet! Fantastisk dejlig positiv opbakning!!!! Det indbragte et samlet beløb på 36.230 kr., ca.3000 kr. mere end sidste år! En stor tak herfra til alle, der har doneret og naturligvis også en stor TAK til alle, der har været indsamlere! Ligeledes en tak til butikkerne og Hallen der har givet tilladelse til, at vi måtte samle ind blandt deres kunder og gæster.

I lighed med tidligere år har Haarby Efterskole bakket op omkring indsamlingen! 20 friske unge mennesker mødte op og gjorde en fin indsats på standpladserne og kørte med og bistod på tre af ruterne!

På landsplan er det samlede beløb udmeldt til at være status quo i forhold til sidste år – nemlig ca.16 mio. kr. Det betyder, at Haarby ligger væsentlig over landsgennemsnittet set pr. indbygger – reelt dobbelt så højt! Fantastisk!

Efter endt indsamling var der forplejning til indsamlerne i form af kaffe/te/sodavand og wienerbrød. Brødet var sponseret af Haarby Bageri. En stor tak til Haarby Bageri!

Næste års indsamling løber af stablen søndag, d. 2. okt.

Håber vi ses igen til næste år!

 

Lisbeth Bertelsen

inge-lise-toerrer-penge
Kasserer Inge Lise Hansen fik ikke
brug for viskestykket for at få
et korrekt resultat ligesom i 2016.

 

Søndag d. 2. oktober 2022 er datoen for den næste indsamling, og indsamlingsleder Lisbeth Bertelsen modtager gerne løbende tilmelding fra interesserede indsamlere på tlf. 21 74 72 81.

 Lisbeth 150x200 
Lisbeth Bertelsen
Tlf.: 21 74 72 81
lb040650@gmail.com