Tid til ansøgning om julehjælp

Tid til ansøgning om julehjælp

Røde Kors og Lions Club i Haarby samarbejder atter om julehjælpen.

I lighed med tidligere år er Røde Kors i Haarby og Lions Club Haarby parat til at modtage ansøgninger om årets julehjælp fra 1. november.

Behovet for julehjælpen i 2022 var stort.

Nogle forhold på det økonomiske område har ændret sig, men gabet mellem dagligvarepriserne og de daglige fornødenheder og så indkomsten er stadig stort og ikke mindst, hvis man står uden for arbejdsmarkedet.

Inden længe er det jul, hvor ønskerne om lidt ekstra på bordet og gaver til børnene er en naturlig ting for de fleste, men for nogle svært at imødekomme. Der vil derfor være behov for at søge om lidt ekstra for at imødekomme disse ønsker.

I Røde Kors arbejder vi hårdt for at skaffe de midler, der vil gøre det muligt at imødekomme familiernes behov for at kunne give deres børn en værdig jul. Derfor er vi taknemmelige for, at Lions Club igen i år yder en fornem støtte på 10.000 kr. og vort håb er, at virksomheder, handlende og Haarbys borgere i lighed med tidligere vil støtte op om julehjælpen.

Der kan søges om julehjælp i løbet af november måned frem til og med d. 26. nov.

Ansøgningen foregår via et skema, som kan hentes i Røde Kors butikken, Algade 16. Man kan også henvende sig til Lisbeth Bertelsen på tlf. 21747281 eller mail til lb040650@gmail.com.

Ønsker du at bidrage til julehjælpen, kan du sende et beløb via MobilePay på tlf.nr.: 813990